fbpx

Sponsorguide: 4 afgørende punkter i sponsorsøgningen

I den her sponsorguide vil jeg kort belyse 4 punkter, som kan være afgørende når man søger en sponsor. For langt de fleste, der ønsker sponsorater, møder desværre flere ‘nej’er end ‘ja’er i deres jagt efter en sponsor, hvilket der naturligvis kan være flere årsager til. Men der er især 4 punkter, som kan være afgørende for, om man hiver et sponsorat i land, og de kommer her:

1: Start i god tid!

Hvis du vil øge dine chancer for succes, så gælder det om at være godt forberedt. I særdeleshed når det drejer sig om sponsorater, hvor man i de fleste tilfælde er den opsøgende part. Så få toptunet dit materiale og fundet frem til de mest potentielle sponsorer hurtigst muligt (og det tager mere end en ‘eftermiddag’).    

2: Få styr på hvilken værdi du kan tilbyde virksomheder!

Hvis du ikke selv ved, hvad du kan tilbyde af værdi, så bliver det rigtig svært at overbevise andre om det, især når der er penge involveret. Derfor skal du indtænke værdi for alle led i virksomheden.

3: Kend virksomheden og dens målgruppe

Hvis du ikke har sat dig ind i virksomhedens profil og dens målgrupper, så er det meget tvivlsomt, at virksomheden vil finde dig relevant til et samarbejde. Derfor skal du bruge tid på at undersøge og udarbejde din ansøgning efter det.

4: Den skal sidde lige i skabet første gang!

Når du opsøger en virksomhed, skal du være 100% sikker på, at dit materiale er helt optimalt, og at du kan identificere beslutningstageren. Få især styr på målgrupper, behov og værdisætningen, for hvis først virksomheden har afvist dig, får du sjældent en chance til.

Håber du er blevet bevidst om de fire punkter, og at guiden kan være en hjælp i din søgen efter sponsorater. Har du spørgsmål til guiden eller til sponsorsøgning generelt, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig.

Fortsat god sponsorjagt derude. 

Sponsorguides

Læse flere sponsorguides?

Få tilsendt inspiration og nyttige guides direkte til din mailindbakke. Du vil løbende modtage informationsrige og spændende sponsorguides, som kan være behjælpelig med at give dig dine ønskede resultater i sponsorjagten. Med vores guides bliver du superskarp til sponsorsøgning, hvor chancerne for stor succes vil blive fordoblet. Og ved du, hvad det allerbedste af det hele er? Alle vores guides er gratis! Tilmeld dig allerede i dag og kom godt fra start.

Finde sponsorer

Få de optimale forudsætninger

Sponsorater hænger ikke på træerne, og der er benhård kamp om sponsorerne. De galoperende energipriser og stigende inflation har desværre kun intensiveret kampen, og gjort det endnu sværere at få fat i sponsoraterne.

Hos os kan du sikrer dig et stort forspring, og få de optimale forudsætninger for at opnå succes med sponsorarbejdet. Vi er 100% specialiseret og har selv taget den hårde del af rejsen, så du kan få serveret alle de fremgangsmåder og værktøjer der virker. 

Så vil du lære at finde sponsorer til det du brænder for, og undgå at spilde en masse kræfter på mislykket sponsorsøgning, så lad os hjælpe dig med at få det forspring der skal til.

Vi har allerede styrket sponsorarbejdet hos +150 foreninger, klubber, udøvere, organisationer og forbund - se nogle af dem her:

Personlig rådgivning og sparring

Den rigtige strategi fra starten

Alt for mange sponsorsøgere arbejder uden en strategi og bruger en masse tid og energi, som oftest ender med et hav af afslag. Det er en drænende og demotiverende proces, som skaber en masse frustrationer. Det kan du undgå ved at lade os hjælpe dig med en strategi som er tilpasset dig, din situation og de udfordringer du oplever.

Vi har mange års professionel erfaring og sørger for at optimere dine fremgangsmåder og dit sponsormateriale, så du får en effektiv sponsorsøgning som giver resultater. 

Kursus i sponsorsøgning

Opnå succesfulde resultater med sponsorsøgningen!

På blot tre timer én enkelt hverdagsaften, kan du få alle de effektive værktøjer og brugbare guides , som kan implementeres i din sponsorsøgning med det samme og give dig et kæmpe forspring. Vores kurser er intet mindre end den perfekte måde, hvorpå du kan udvikle dine kompetencer og opnå mest mulig succes med sponsorater. Du bliver klædt optimalt på til alle aspekter i sponsorsøgningen, og vide hvem der er de mest potentielle sponsorer og hvor meget værdi du kan tilbyde.

Vi sikrer dig et fuldt udbytte af kurset, hvor der bl.a. er inkluderet et individuelt opfølgende 15 minutters sparringsmøde. Der er begrænsede pladser på hvert hold, så find en dato, som passer dig og book straks.

Pris kun 950 kr. inkl. moms, materialer og forplejning

Mulighed for at betale 475 kr. ved tilmelding og de resterende 475 kr. 7 dage før kurset.

Henter datoer...

Der vil løbende komme flere kurser, og du kan modtage besked når de bliver offentliggjort. Få besked.

Sponsorguides

Uundværlige tips og tricks

Få tilsendt inspiration og nyttige guides direkte til din mailindbakke. Du vil løbende modtage informationsrige og spændende sponsorguides, som kan være behjælpelig med at give dig dine ønskede resultater i sponsorjagten. Med vores guides bliver du superskarp til sponsorsøgning, hvor chancerne for stor succes vil blive fordoblet. Og ved du, hvad det allerbedste af det hele er? Alle vores guides er gratis! Tilmeld dig allerede i dag og kom godt fra start.

Om Sponsor Academy

Gøre en vigtig forskel

Sponsor Academy er 100% specialiseret i sponsorater, og arbejder hver dag for at hjælpe og styrke kompetencer hos alle med behov for sponsorater. Formålet er at flest mulige skal lære at opnå sponsorater. Derved får flere mulighed for at dyrke deres passion, nå sine mål eller gøre en forskel for andre. Med et bredt erfaringsgrundlag i sponsorater, startende i 1993, skræddersyes individuelle planer og afholdes kurser i tæt samarbejde med specialiserede partnere og uddannelsesinstitutioner.

Daniel Wagner (1993)
Para-atlet i 100 m og længdespring, tidl. Verdensmester og PL-medaljevinder
Ukaleq Slettemark (2001)
Grønlandsk skiskytte, OL-deltager 2022 og tidl. Verdensmester U19
Malou Jakobsen (2005)
Motocrosskører, VM deltager, 2 x Dansk Mester og Årets Motocrosskører 2021

Vi kender vigtigheden af opbakning og sponsorater for at nå sine mål. Derfor sponserer og støtter vi mere end 30 forskellige atleter, klubber og foreninger på forskellige niveauer, aldersgrupper og størrelser.

Udvalgte sponsorater:

Ty Henriksen (2007)
Road racing
Camilla Winther (1988)
Para-dressur
Line Sønderskov (1998)
Formel 5
Emma Braüner (2005)
Badminton

Vi sponserer aktivt en bred vifte af velgørende foreninger, nonprofitorganisationer, sociale projekter, patientstøtteforeninger og behandlingscentre. Vi bakker særligt op om formål og initiativer, som ikke har mulighed for at få offentlig støtte. 

Her er nogle udvalgte:

Skraldecafeen

En bevægelse med mobilt pop-up køkken, og som har fokus på samfundsproblemer, såsom madspild og fattigdom. 

En hjælpende hånd til ældre

Frivillig nonprofitforening som hjælper småt bemidlet ældre og ældre uden pårørende.

Hjertet på rette sted

Frivillig forening som giver indlagte og syge børn på Sydvestjyske Sygehus en bedre oplevelse under indlæggelsen.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig til flere sponsorer?

Så lad os få en uforpligtende snak om din situation og hvordan vi kan hjælpe dig.

Sponsor Academy

Sydvestvej 74

8700 Horsens

CVR. 43096680

Følg

Åbningstider: Mandag – fredag: Kl. 8-18   Weekend: Kl. 10-14